Skip to main content
Kunstsafari in Biest-Houtakker
Geschreven door: organisatie Kunstsafari

Kunstsafari in Biest-Houtakker


Op zaterdag 21 en zondag 22 september kun je van 11:00 tot 17:00 uur op kunstsafari door heel Hilvarenbeek en ook in Biest-Houtakker is er ook volop aan kunstavontuur te beleven. In de kerk exposeren vier kunstenaars: Walter Agaatsz, Eric van Cuyk, Bart Smulders en onze inwoner Piet Kuijpers. Naast de kerk gaat het atelier open van Quirijne de Kok.

En bij ome Toon kunnen bezoekers een naaldje meeprikken in het wandkleed ‘Bomen van Verbinding, waar ook elke vrijdag aan wordt gewerkt. Bart Smulders houdt zowel op zaterdag als zondag een kunstpraatje over dronefotografie en als het weer het toelaat zal hij ook buiten een demonstratie geven. Tijden: 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur. Van zijn hand is ook de expositie bij Ome Toon van de atelierfoto’s van meer dan veertig beeldende kunstenaars uit de zes kernen, nog te zien tot en met zondag 3 november. 

 

In het weekend van 21 en 22 september kan iedereen tijdens de eerste editie van Kunstsafari zelf een kijkje gaan nemen in al die ateliers. Of bij deelnemers die op bijzondere locaties exposeren zoals dus in de kerk van Biest-Houtakker, in de Brandtoren op landgoed de Utrecht, in de Brouwerij in Baarschot, Den Horst in Haghorst, Hercules Diessen of in de kassen van Kwekerij van Dommelen in Esbeek. 

 

In elke kern kunnen bezoekers bovendien luisteren naar Kunstpraatjes, een grote verscheidenheid aan concerten, of meedoen aan workshops en demonstraties bezoeken. Kunstsafari omvat veertig locaties en meer dan zestig activiteiten. 

 

www.kunstsafari.nl

Foto Bart Smulders (drone), Almachar bij avond

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?