• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Nieuwe Expositie Ome Toon

Geschreven door Piet Kuijpers.

Vanaf dit weekend is bij Ome Toon een nieuwe expositie ingericht. De olieverfschilderijen zijn van de hand van Gerda van Riel uit Hilvarenbeek. Ook zij schildert bij de Schildergroep Hercules in Diessen onder leiding van kunstenaar Louis de Groot. We laten haar graag zelf aan het woord:

"Tekenen is altijd al mijn hobby geweest. Totdat ik na een moeilijke periode het advies kreeg om te gaan schilderen. Ik ben toen naar de kunstacademie in Arendonk gegaan en na 5 jaar opleiding plus 2 jaar specialisatie haalde ik in 2010 mijn diploma. Inspiratie haal ik uit de natuur, maar vooral uit onze prachtige Zeeuwse kust.  Strand en zee zijn voor mij een waar rustpunt. Ik werk met olieverf op doek of hout. Iedereen veel kijkplezier gewenst."
Gerda van Riel,  Hilvarenbeek. Eventueel contact via 013 5052529

20180104 143557 opt

Nacho's overweldigend winnaar Top 2000 avond

Geschreven door Lennart de Graaf.

Gisteravond vond in het lekker drukke Café ome Toon de eerste editie plaats van de Top 2000 à Gogo quiz avond. Naast verhalen van o.a. Kees Mertens, Maarten Lapien en Joost Geboers over hun passie voor de top 2000 muziek, werd ook de Top 2000 quiz gespeeld. Team Nacho's met teamcaptain Conny Ongenae Leijten, wist overweldigend te winnen.  

ometoontop2000

19 teams in Top 2000 quiz, bezoekers óók welkom

Geschreven door Lennart de Graaf.

top2000quiznbrs

Natuurlijk, het is fantastisch nieuws dat de eerste editie van de top 2000 al veel belangstelling kent vanuit deelnemende teams. Op dit moment hebben al 19 teams zich ingeschreven voor deelname. Dat wordt dus sowieso een gezellige boel daar in café Ome Toon op zaterdagavond 30 december. Maar organisatoren Lennart de Graaf, Toine Smolders en Joost Geboers hopen dat ook bezoekers de weg naar de Biestse dependance van het Top 2000 café gaan vinden. 

Oliebollen eten rondom de kerststal

Geschreven door Ome Toon beheerder.

oliebollen oudjaarOm 2017 gezellig samen uit te zwaaien nodigen we jullie op oudejaarsdag uit om lekker oliebollen te komen eten rondom de kerststal bij Cafe Ome Toon.
De Jeugd van Tegenwoordig zal zorgen voor de heerlijke oliebollen, dus kom er gerust een lekker biertje, warme chocomel met slagroom of een wijntje bij drinken. Locatie Café Ome Toon. 

Zondag, 31 december 2017 15:00 - 19:00

Huisstijl en meer...

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

20160930 tips2

Is de website van Biest-Houtakker nog actueel genoeg? Wordt deze voldoende geraadpleegd? Moeten we meer nieuws plaatsen op Facebook, Instagram, Snapshat of elders? En wat voor nieuws moet dat dan zijn? Hoe komen we tot een mooie huisstijl voor Coöperatie Biest-Houtakker waarmee we bewoners en bezoekers van Biest-Houtakker kunnen informeren?

Nogal wat vragen waar we tips over willen ontvangen. Graag van mensen die zich betrokken voelen bij Biest-Houtakker. Heb jij tips, wil je met ons meedenken of zelfs een nieuwe huisstijl ontwikkelen? We horen het graag! Je kunt ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de nieuwsbutton van de website.

We hebben 63 gasten en geen leden online