• foto head9
  • foto head10
  • foto head11
  • foto head 13

Huisstijl en meer...

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

20160930 tips2

Is de website van Biest-Houtakker nog actueel genoeg? Wordt deze voldoende geraadpleegd? Moeten we meer nieuws plaatsen op Facebook, Instagram, Snapshat of elders? En wat voor nieuws moet dat dan zijn? Hoe komen we tot een mooie huisstijl voor Coöperatie Biest-Houtakker waarmee we bewoners en bezoekers van Biest-Houtakker kunnen informeren?

Nogal wat vragen waar we tips over willen ontvangen. Graag van mensen die zich betrokken voelen bij Biest-Houtakker. Heb jij tips, wil je met ons meedenken of zelfs een nieuwe huisstijl ontwikkelen? We horen het graag! Je kunt ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de nieuwsbutton van de website.

Thema-avond over mantelzorg

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

Op woensdagavond 13 december aanstaande organiseert de Werkgroep Zorg van Coöperatie Biest-Houtakker een interessante, maar ook vermakelijke avond over en voor mantelzorgers. We starten de avond met een korte inleiding door een spreker met veel ervaring omtrent het onderwerp mantelzorgen. Daarna zal Pythia Winia de aanwezigen meenemen in het theaterstuk ‘Zorgeloos’. De vraag ‘Wie zorgt er voor de mantelzorger’ staat hierin centraal.
Tal van knellende zaken rondom de mantelzorger worden duidelijk. Met humor komt een herkenbaar en soms confronterend beeld van de mantelzorger aan de orde. Omstreeks 21:30 uur willen we de avond afsluiten met naborrelen in het café. Zowel Pythia als de leden van de Werkgroep Zorg (ook dorpsondersteuner Ria van de Wiel) zijn dan aanwezig voor vragen, of gewoon voor een goed gesprek. Mantelzorgers zullen veel herkennen tijdens deze avond, maar we nodigen nadrukkelijk ook andere geïnteresseerden uit. Bijvoorbeeld vrienden van mantelzorgers. Wees welkom!
Wil je meer weten over de theatermaker? Neem alvast een kijkje op de website van Pythia Winia: www.pythiawinia.nl

De avond start om 20:00 uur. Vanaf 19:30 uur staan koffie en thee voor u klaar bij Café Ome Toon (Biestsestraat 38c Biest-Houtakker).

Autosleutel

Geschreven door Piet Kuijpers.

20171206 150017 optMaandag j.l. is op het terras bij Ome Toon een autosleutel gevonden van het merk Seat.
Wie is er te voet naar huis gegaan...?  Sleutel te verkrijgen aan de bar bij Ome Toon....

KOOKPUNT DECEMBER 2017

Geschreven door Piet Kuijpers.

Sinterklaas is zojuist vertrokken uit ons koude kikkerlandje naar warmere oorden in Spanje...

IMG 1361 optEen reden om onze gasten een warm welkom te heten op ons "Sinterklaas-Kookpunt". Naast het heerlijke gebruikelijke menu vandaag een extra Sinterklaas tintje. Een hartelijk welkom met koffie/thee met pepernotencake en als afsluiter een speculaas-parfait. Bovendien had het Kookpunt van vandaag ook nog een extra feestelijk tintje: we mochten vieren dat we al 8 jaar bestaan.... 

IMG 1365 optDank aan al onze gasten die ons al die jaren trouw bleven en ook dank aan de vrijwilligers die steeds weer klaar staan om ieder Kookpunt tot een succes te maken. Het volgende Kookpunt is op woensdag 10 januari ( dus een week later dan normaal in verband met nieuwjaar).

We hebben 161 gasten en geen leden online