• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

actie dorpsgenoot Alpe d'Huzes

Geschreven door Toine van Balkom namens Amber Timmermans.

alpe dhuzesWij (Femke en Amber) studeren HBO-Verpleegkunde op de Fontys in Tilburg. Met school gaan wij van 1 juni tot 9 juni 2019 vrijwilligerswerk doen bij de Alpe D'HuZes. Om dit te kunnen realiseren moeten we geld meenemen wat we hebben verzameld door middel van sponsoring. Daarom willen wij op 26 mei 2019 een wandeling organiseren. Deze wandeling zal starten in Biest-Houtakker.
Na aanmelding volgt meer informatie. Er kan een keuze worden gemaakt uit zelfstandig wandelen met vertrek tussen het tijdsbestek van 10:00-14:00 uur of een wandeling onder begeleiding van een ervaren gids vertrek om 10:15 of 12:45 uur. De wandelingen zullen circa 5 km zijn, de wandeling met gids zal ongeveer 1.5 à 2 uur in beslag nemen. Voor en na de wandeling is er mogelijkheid om wat te drinken en wat lekkers te nuttigen tegen bijbetaling. 

Kosten:
- € 2,- p.p. voor zelfstandige wandeling.
- € 4,- p.p. voor wandeling onder begeleiding van gids (VOL=VOL)
Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen! Schrijf je dan snel in voor 20 mei via de mail () of door middel van een appje naar 06-21620666.

Jaarvergadering CV de Pinnekleuvers

Geschreven door Toine van Balkom.

Pinnekleuvers logo new 2019CV de Pinnekleuvers nodigt alle Pinnekleuvers uit voor de jaarvergadering op woensdag 10 april om 20.30 in Café Ome Toon.

Op de agenda staan het financieel verslag, het jaarverslag van het gehele carnavalsseizoen, de bestuursverkiezing en het motto voor carnaval 2020.
Hopelijk tot ziens op 10 april bij Ome Toon!

Apenkooi Festival 2019

Geschreven door Stijn Timmermans.

Eventbanner opt

Op 22 & 23 juni staat een nieuwe editie van Apenkooi Festival op sportpark De Stevort gepland. Op zaterdagavond is de feestavond met verschillende deejays en één zanger. Op zondag zal zoals elk jaar een zeskamp worden gehouden, 's avonds sluiten we het weekend gezellig af met enkele toffe zangers. Het complete programma zal komende weken online komen.

Zo'n evenement draaien lukt ons natuurlijk niet alleen, daarom zouden wij graag een beroep doen op onze dorpsgenoten. Ben jij die topper die een handje wil helpen voor, tijdens of na Apenkooi Festival? Geef je dan op als vrijwilliger via: www.apenkooifestival.nl/vrijwilligers/, daarmee help je ons erg vooruit!

Heb je vragen of opmerkingen, stel ze gerust. We zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0615406818.

KOOKPUNT April

Geschreven door Piet Kuijpers.

Eerste woensdag van de maand....KOOKPUNT.

Nadat Biest-Houtakker volop genoten heeft van het eerste lustrum Ome Toon afgelopen weekend, zijn onze senioren al weer te gast bij het KOOKPUNT. Een heerlijk menu op het programma. En vandaag ook nog twee jarigen in de kookstaf : Rina vandaag en Christine gisteren. Dus een een lang zullen ze leven bij de opening was op z'n plaats.

Het volgende Kookpunt is op 1 mei a.s.
IMG 1653 optIMG 1655 optIMG 1647 opt

Collecte Gehandicaptensport 2019

Geschreven door Bestuur SVSOS.

Ook dit jaar helpt SVSOS weer mee met de collecte voor het Fonds Gehandicaptensport namens de Sportraad Hilvarenbeek. De opbrengst van deze collecte gaat voor 50% naar de organisatie van het G-zaalvoetbaltoernooi in Hilvarenbeek, een prachtig toernooi waaraan jaarlijks ook SVSOS met een team G-voetballers deelneemt. Onze collectanten Jos en Harrie Wilborts zullen op de Biest weer huis-aan-huis collecteren in de week van 31 maart tot en met 6 april a.s.
Wij rekenen op Uw aller donatie ! Dank u wel.

We hebben 461 gasten en geen leden online