• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Klaar voor het nieuwe seizoen

Geschreven door Anne-Marie Holthausen.

svsos

Dankzij de inzet van vrijwilligers als Ad Sebregts hoeven de SVSOS voetballers geen al te pijnlijke slidings op dorre grasvelden te vrezen. Het terrein van de Stevort ligt er prachtig bij voor het aankomend voetbalseizoen.

Vakantieloop 2018

Geschreven door Toine van Balkom.

vakantieloop 2015Woensdag 15 augustus 2018 zal het vanaf 18:00 uur weer druk worden met lopers in de Biest. Dan wordt weer de jaarlijkse Vakantieloop gehouden, georganiseerd door voetbalvereniging SVSOS en atletiekvereniging Achil ’87. Het gaat om een stratenloop over 1, 4 en 10 km. De 2 km is uit de wedstrijd gehaald vanwege te weinig belangstelling. Het parcours start in het Vossenhol, met een stuk over het voetbalveld, vanwege de wegwerkzaamheden, via Biestsestraat, Akkerstraat en Kanaaldijk en eindigt weer in het Vossenhol.

De straten die deel uitmaken van het parcours zullen van 18:00 tot ca 21:00 uur grotendeels zijn afgesloten voor verkeer. Verkeersregelaars zullen het verkeer in goede banen leiden. Vriendelijk verzoek om de aanwijzingen van deze mensen, voor een veilig en vlot verloop, op te volgen. Dit jaar zal weer zoveel mogelijk gebruik gemaakt worden van de parkeermogelijkheden in Beverakkers. Dat betekent dat de wijk Beverakkers op die avond aanzienlijk meer verkeer te verwerken krijgt dan normaal het geval is. Een sportief evenement waar weer gerekend wordt op veel Biestse toeschouwers langs het parcours.

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Antoon van de Sande van SVSOS (06-4700 9464).

vakantieloop2018

Biestse garageverkoop: editie 8

Geschreven door Arie Liebregts.

garagesale 001Op zondag 26 augustus wordt weer een garageverkoop gehouden in Biest-Houtakker. Dit jaar zal dat de achtste editie worden in ons dorp. Deelnemers kunnen zich aanmelden bij Arie Liebregts Beverstraat 2A. Er is ook een stencil rondgebracht met een opgavestrook, waarmee men zich kan inschrijven. Inschrijven kost vijf euro en daarmee worden de kosten van vergunningen, kopieën en publiciteit betaald. Inschrijven kan tot 15 augustus.

Heb je nog spullen staan die je graag wilt verkopen in het laatste vakantie-weekend. Geef je dan op en doe mee!

KOOKPUNT juli

Geschreven door Piet Kuijpers.

Ook al lopen de temperaturen hoog op in de Biestse dreven, voor het Kookpunt geen reden om niet de warme keuken in te duiken. Ook deze woensdag is er weer gezorgd voor een aantrekkelijk menu. En dus werd er geopend met een lekker borreltje (Biests Regentje) met een toetje slagroom, en werd tevens de komende vakantie aangekondigd. En zoals gewoonlijk heeft Kookpunt weer geprobeerd de ingrediënten uit de Biest te halen. Aardappelen van Wilborts en groenten van Jos. Bovendien mochten we deze keer , als toetje ,  weer eens genieten van een heerlijke bavarois , gemaakt door Jan en Ria vd Wiel.  Het was weer lekker bij Ome Toon. Zoals al eerder vermeld:  In augustus is er geen Kookpunt. Het eerstvolgende Kookpunt is op 5 september.IMG 1467 optIMG 1468 opt

We hebben 173 gasten en geen leden online