• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Welkom bij tennisvereniging TOB

Geschreven door Herman Kolkman. Gepost in Tob.

TTob logoennisvereniging op de Biest (TOB) is opgericht in 1999. We zijn een kleine, informele vereniging waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan. We beschikken over twee kunstgrasbanen met verlichting waarop bij elk weertype, behalve opdooi, getennist kan worden.

Naast het vrij tennissen kun je deelnemen aan diverse (interne) competities en toernooien die door het jaar heen georganiseerd worden. We nemen ook deel aan verschillende toernooien van verenigingen uit de ons omringende buurdorpen en natuurlijk worden er tennislessen georganiseerd bij voldoende belangstelling.

Om tennissen bij onze vereniging zo toegankelijk mogelijk te maken, trachten we de kosten laag te houden. We zijn zodoende niet aangesloten bij een overkoepelend orgaan. We halen maandelijks oud papier op waarvan de opbrengst ten goede komt aan de tennislessen voor de jeugd en het overschot komt in de algemene middelen. We zijn eigenaar van ons eenvoudige maar gezellige en functionele “Palace” en doen het onderhoud zelf. Bij deze “doe het zelf” activiteiten verwachten wij van onze leden een bijdrage naar kunnen.

Samenstelling bestuur

Voorzitter  Vacant  
Secretaris  Jack van de Huygevoort   013-5053447
Penningmeester  Herman Kolkman   06-52307833
Bestuurslid  vacature  

Commissies

Jeugd    Rian Vingerhoets
Toernooien   Vacant
Lessen   Vacant
Onderhoud   Vacant
Oud papier   Vacant

Bezoekadres

  Sportpark de Stevort
  Gemeintsedijk 6 (op GPS/tomtom: nr. 3)
  5084 HK Biest-Houtakker

E-mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lid worden van TOB

Stuur een berichtje naar bovenstaand e-mail adres. Je ontvangt dan een inschrijfformulier en een privacy verklaring. Het seizoen loopt van oktober tot en met september.

Lidmaatschap

 Senioren    € 80,-
 Jeugd t/m 12 jaar   € 20,-
 Jeugd 13 – 17 jaar   € 30,-

Tennislessen

Enkele keren per jaar wordt een serie van 8 lessen georganiseerd. Informatie hierover vindt per mail en/of app aan alle leden plaats. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde leraar. Tijden, lesduur en weekdag worden in overleg met leraar en belangstellenden bepaald.