• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Evenementenkalender

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Lustrumweekend café 'Ome Toon'
Vrijdag, 29. Maart 2019, 08:00
Tot Zondag, 31. Maart 2019
Hits : 751
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 29 maart
We starten het informele weekend op vrijdagavond met een Italiaanse Wie de pot lust, schuive aan. Tijdens deze lustrumeditie hebben we plaats voor 60 personen. Dus geef je tijdig op en schuif gezellig bij ons aan. Samen met de Jeugd van Tegenwoordig organiseren we een Boksclinic voor de jeugd van 12-16 jaar. Deze start om 19:30 uur in de gymzaal en ook kinderen die geen lid zijn van de JvT zijn welkom.

Zaterdag 30 maart
Op zaterdagmiddag start vanuit Ome Toon om 13:00 uur de wandelroute “De Biestse Loop” die is uitgezet door Stichting Wel Gement. Deze route van 7 km loopt door de 3 Biestse natuurgebieden; Gemeijnt, Annanina’s Rust en De Gooren. De wandeling eindigt bij de speeltuin waar om 15:00 uur een herinneringsboom zal worden geplant. Iedereen is welkom bij het planten van deze boom, aansluitend staat de koffie klaar bij Ome Toon.
Op zaterdagavond hebben we een swingende feestavond op het programma staan. DJ Jan Gruijters en een flitsende dansvloer zorgen ervoor dat de voeten weer van de vloer kunnen. Met muziek uit de jaren 80 en 90 maar ook de hits van nu wordt het een feest voor jong en oud. Zorg dat je erbij bent!
Zondag 31 maart 
Op zondag start om 10:00 uur een extra gebedsdienst door de Biestse Geloofsgemeenschap. Om 11:30 verzorgt Het Kookpunt samen met de Eksterhoeve een lunch voor ouderen. Om 14:30 begint de kindermiddag met diverse spellen, luchtkussen, lego bouwhoek en knutselhoek. Om 15:00 is er een hilarische boomwhackers muziek workshop. 
Ook aan de voetballiefhebbers is gedacht en tonen we de klassieker AJAX-PSV op groot scherm. Een vol programma dus voor alle leeftijden. We hopen dan ook alle inwoners tijdens een (of meerdere) activiteiten te zien bij Ome Toon.

Uitgebreidere informatie volgt via een huis aan huis brief. Voor een aantal activiteiten kan je je opgeven via een opgavestrook in de brief of via de link https://goo.gl/forms/qubSMOtE7iBd6M493

De Lustrumcommissie

Locatie Café Ome Toon