Skip to main content
Ut giet bijna oan op de ijsboan!
Geschreven door: Stichting Wel Gement

Ut giet bijna oan op de ijsboan!


Het gaat weer vriezen en daarmee laait ook de schaatskoorts weer op bij menig Biestenaar. Logisch dus dat ijsmeester Pieter van de Wouw weer aan de slag is gegaan met het realiseren van de ijsbaan op het Eekhofplein. Het is nog even geduld hebben tot het ijs veilig is, maar als het weer een beetje meezit zouden we binnenkort de schaatsen uit het vet moeten kunnen halen.

ijsbaaneekhofIJsmeester Pieter vraagt iedereen om niet op het ijs te gaan zolang het rood-witte lint nog om de baan staat. Scheuren of gaten in het ijs door te vroeg betreden, zijn niet gemakkelijk op te lossen. We houden jullie op de hoogte via deze site en facebook over de staat van de baan. 

Wie overigens denkt dat ijsmeester een makkelijk baantje is, die vergist zich lelijk. Om de baan te prepareren moest onze ijsmeester eerst een volle emmer hondenpoep van het veld op het Eekhofplein scheppen. Hondenbezitters, voortaan dus het schepje mee, want zeg nou zelf: Liever glijdend op het ijs met koek en zoop, dan glijdend met je schoen door een hondenhoop. 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?