Skip to main content
top 2000 avondje later
Geschreven door: Lennart de Graaf

top 2000 avondje later


 logot2000

In het eerder geplaatste artikel over de Top 2000 avond in Café Ome Toon werd al gemeld dat Stichting Wel Gement Sentiment voornemens is een top 2000 avond te organiseren voor alle top 2000 fans uit Biest-Houtakker en omstreken. Het wordt een avond om gewoon te komen genieten van die fantastische top 2000 muziek, om naar verhalen te luisteren over de top 2000 en om mee te doen aan de officieuze top 2000 quiz.
Omdat de oorspronkelijk geplande quizavond echter gelijk viel met het voetbaltoernooi van S.V.S.O.S. is besloten om een dagje later te gaan zitten. Kortom … top 2000 fans … noteer in je agenda:

Zaterdagavond 30 december vanaf 20.00 uur!

Ondertussen komen de eerste mooie verhalen over belevenissen van Biestenaren in relatie met de top 2000 al binnen. Mocht jij ook zelf een fantastisch verhaal te vertellen hebben als stamtafelgast of mocht je als lijstduwer een vurig betoog willen houden voor een top 2000 plaat die hoger moet, meld je dan bij Lennart.
Wil je je team inschrijven voor de quiz? Dat kan nog. Het kost je niets, maar levert je in ieder geval een hoop plezier op op 30 december. Kortom, niet twijfelen, maar hier inschrijven. 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?