Skip to main content
Het Kookpunt september
Geschreven door: Kookpunt

Het Kookpunt september


Kookpunt menu sept2017

Woensdag 6 september was het weer eten bij Ome Toon. 60 mensen schoven weer aan om gezellig te komen eten. Eerst een kopje koffie en dan een glas wijn bij de maaltijd. Een goede buur voor de klets en de middag kan niet meer kapot. De vrijwilligers hadden weer alles onder controle. Tafels mooi gedekt, een lekker menu en vriendelijk woord voor iedereen.
Op het einde van de maaltijd werd Ria van de Wiel uitgeleide gedaan door Rina. Ria, iemand van het eerste uur, neemt afscheid van het Kookpunt om haar tijd ergens anders te kunnen besteden. Achter de schermen blijft ze nog even meedoen maar ze stopt echt met koken. 
Kookpunt menu sept2017 2

De nieuwe koks van het Kookpunt zijn Christine en Jan. Zij hebben het stokje overgenomen van Ria en Piet. Samen met Rina zullen zij verantwoordelijk zijn voor het koken bij het Kookpunt.
De tuin van Jos zal nog meer het uitgangspunt worden van het menu. Hierdoor kunnen wij de prijs beter in de hand houden.

Woensdag 4 oktober, werelddierendag, de dag van Sint Franciscus, zijn onze vaste klanten weer welkom. Alle vrijwilligers staan weer klaar.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?