Skip to main content
Nieuwe bank in ‘de Bunders’
Geschreven door: stichting Wel Gement

Nieuwe bank in ‘de Bunders’


Op een heerlijk plekje in ‘de Bunders’ is gisteren een nieuwe rustbank geplaatst. De bank staat langs de Bundersweg, het pad dat langs Camping de Landerijen de Gemeijnt in loopt. In het kleine bosje in de eerste bocht kijkt de bank uit over de wijdse graslanden van de gemeijnt.

Een groep van vrijwilligers bestaand uit Pieter van de Wouw, Kees Schepens, Cees en Rina van den Heuvel en Mart van Vught heeft samen met Jan van Dal van Houthandel van Dal en campingeigenaren Marc en Anja Geboers gisteren een nieuwe rustbank geplaatst. De bank staat in het ‘bundersbosje’ gelegen aan de Bundersweg nabij Camping de Landerijen.

Het plaatsen van de bank ging niet zonder slag of stoot omdat de pad op dit moment door de regenval slecht begaanbaar is. Bij het uitladen van de bank met de kraan werd deze op de beoogde locatie gezet. Echter net iets te dicht bij de rand van de sloot. De bank kukelde daardoor spontaan in het water. Gelukkig is de bank gemaakt van robuust materiaal en kon deze zonder problemen weer uit de sloot worden getakeld. Volgens een van de initiatiefnemers Mart van Vught, was het toch al de bedoeling de bank te ‘dopen’ maar werd dat nu wel heel letterlijk gedaan.

De bank is een initiatief van Stichting Wel Gement in samenwerking met Gemeente Hilvarenbeek, Houthandel van Dal en minicamping de Landerijen.

 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?