Skip to main content
Activiteit

Halloween 2024

Het Betoverde Brouwsel van Biest-Houtakker

Griezella Gruwellicht keert terug naar Biest-Houtakker en ze heeft wederom jullie hulp nodig! Griezella was bezig met het brouwen van een magisch drankje om ons dorp te beschermen tegen het kwaad van Halloween. Maar een ondeugende Gruwelgeest heeft de ingrediënten door het hele dorp verstopt. Jullie moeten haar helpen de ingrediënten terug te vinden voordat de tijd om is en de avond valt. Maak samen met Griezella het magisch brouwsel en help ons dorp te beschermen!

Griezella’s Familie Halloweentocht

De tocht (een vaste route met verschillende trick or treat punten) is speciaal geschikt voor kinderen van de onder- en middenbouw. Natuurlijk zijn kinderen van de bovenbouw ook welkom. Zij volgen deels een andere -net wat spannendere- route.

Doe jij ook mee?

We zijn in eerste instantie nog op zoek naar enthousiaste bewoners in het centrum van Biest-Houtakker waar de kinderen mogen langskomen om een spelletje te doen en te Trick or Treaten.

Aanmelden als Trick or Treat adres:

https://bit.ly/HalloweenAdres2024 

Aanmelden kan t/m 4 oktober

Inschrijven als Trick or Treater:

https://bit.ly/BetoverdeBrouwsel

Kinderen kunnen per team (max 8 kindjes) of individueel (Team Halloween stelt van alle individuele aanmeldingen ook een team samen) ingeschreven worden. Deelname kosten bedragen €1,50 per kind.

 

Schijn een lichtje op het plein

Tijdens de Halloweentocht willen we het Eekhofplein mooi verlichten. Met het geld dat vorig jaar is verzameld door de Koek en Zopie verkoop bij de IJsbaan, is een mooie lichtkabel (prikkabel) aangeschaft. We hebben echter nog geld nodig om ledlampjes te kopen voor het snoer. Een ledlampje kost €1.50/st en in totaal hebben we 240 lampjes nodig om het hele plein te verlichten.

We willen je vragen om, als je portemonnee dat toelaat, een vrijwillige donatie te doen waarmee we één of meer lampjes kunnen aanschaffen.

Ja, ik sponsor graag een lampje!

Datum

okt 26 2024

Tijd

18:00 - 20:00

Locatie

Eekhofplein

Organisator

Team Halloween
Team Halloween