Skip to main content
Geef uw mening rondom mobiliteit en verkeer in onze gemeente
Geschreven door: Belangen Orgaan Biest-Houtakker

Geef uw mening rondom mobiliteit en verkeer in onze gemeente


Het komende jaar gaat de gemeente aan de slag met een nieuw mobiliteitsplan. Dit plan helpt ze om de verkeersplannen voor de toekomst vorm te geven en de gemeente voor iedereen goed bereikbaar te houden. Denk hierbij aan plannen voor het verbeteren van de parkeerdruk, de verkeersveiligheid rondom scholen of het stimuleren van actievere en schonere vervoerswijzen zoals lopen en fietsen. Met de wensen en ideeën vanuit een vragenlijst, aangevuld met informatie uit werksessie met stakeholders maken ze vervolgens een concreet uitvoeringsplan. Met als doel het geschetste toekomstbeeld in het Mobiliteitsplan waar te maken. Zo vormt het mobiliteitsplan onder andere het startpunt voor uw toekomstige mobiliteit.

Vanuit Belangen Orgaan Biest-Houtakker zijn we in contact met de gemeente hierover en de gemeente vraagt om met ze mee te denken!

Daarom vraagt de gemeente:
Wij vinden het belangrijk om uw wensen en ideeën over de mobiliteit in onze gemeente te horen. Daarom nodigen we u van harte uit om de online vragenlijst in te vullen. Hierin vragen wij u over uw ervaring en mening rondom mobiliteit en verkeer in onze gemeente. Bijvoorbeeld over routes die u vaak aflegt of over verkeersknelpunten in de gemeente.

De vragenlijst is in te vullen t/m 8 september. Heeft u moeite met het invullen van de online vragenlijst? Dan kunt u contact opnemen met bureau Kragten via maptionnaire@kragten.nl of bel 088 33 66 260 en helpen wij u graag verder.

Vul de vragenlijst in via www.hilvarenbeek.nl/vragenlijst. De vragenlijst bevat vragen die u het beste kunt beantwoorden op een tablet of computer/laptop.

Hoe verder?
Met de resultaten van de vragenlijst gaan we het nieuwe mobiliteitsplan opstellen. Wil je meer weten over het Mobiliteitsplan? Neem gerust contact op met Mark van Roij via m.v.roij@hilvarenbeek.nl.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?